Opettaja – hyödynnä musiikin opetuksessasi Teoston oppimateriaaleja!

Kaipaatko kompaktia pakettia musiikkiin liittyvistä oikeuksista, musiikin käytön mahdollisuuksista sekä musiikin korvauksista? Teosto julkaisi viime vuonna Teoston oppimateriaalit -verkkosivun, jonka sisällöt ovat oiva apu opetuksen tueksi yläkoulun ja lukion musiikinopetukseen sekä musiikkialan perus- ja ammattiopintoihin. Sisällöt ovat maksuttomia.

Kolmiosaisessa videosarjassa musiikin tekijä, artisti ja pitkäaikainen Teoston asiakas Iisa Pajula kertoo perusasioita musiikin tekijänoikeuksista, musiikin luvallisesta käyttämisestä ja Teostosta musiikkimarkkinan toimijana.

Opiskelijasi voivat katsoa yksityisesti videot YouTubesta, mutta YouTuben käyttöehdot estävät videoiden yleisöesitykset. Jos haluat näyttää Teoston oppimateriaalivideoita luokassa osana opetustasi, voit ladata videot Teoston oppimateriaalien sivuilta mp4-tiedostoina. 

Halutessasi Teosto tarjoaa myös myös mahdollisuutta saada luennoitsija oppilaitokseesi kertomaan lisää musiikkialan oikeuksiin liittyvistä teemoista. Ota yhteyttä tästä: https://www.teosto.fi/yhteydenottolomake_uusi/

Lue lisää: Teoston oppimateriaalit – Teosto